Urmărește emisiunea live


Andreea Esca, în doliu. Mesajul sfâșietor: "Sincer, sunt DEVASTATĂ"

Prezentatoarea TV Andreea Esca a scris un mesaj emoționant după moartea colegului său. 

Andreea Esca este profund afectată de moartea lui Gabriel Crețean, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cameramani de televiziune. Aceasta a postat un mesaj sfâșietor pe contul de socializare, în care vorbește despe dispariția coleglului său, de care o leagă foarte multe amintiri. 

Mesajul emoționant al Andreei Esca

"Așa de tristă sunt, măi Gabi... De fapt, sincer, sunt devastată! Pentru că nu știu mulți oameni care să-și iubească profesia ca tine, care să fie prieteni, ca tine, care să își trăiască viața din plin, ca tine, care să vadă mereu partea bună din orice, ca tine, care să nu se supere niciodată pe nimeni, ca tine, care să danseze ca tine, care să fie iubit de toată lumea.... ca tine!

Îți mulțumesc pentru atât de multe pe care doar noi le știm și pentru cele împărtășite milioanelor de telespectatori! Îți mulțumesc că erai în @protv_românia când am ajuns și eu și că puteam vorbi despre orice, căci nu-i așa... tu înțelegeai tot! Și aveai și ditamai simțul umorului! Hai, fă cadrul, că nu mai pot să vorbesc! Dumnezeu să te odihnească! ???? #tueraiprotv", a scris Andreea Esca pe pagina de Instagram. 

 
 
 
View this post on Instagram

Asa de trista sunt māi Gabi... De fapt, sincer, sunt devastata! Pentru ca nu stiu multi oameni care sa-si iubeasca profesia ca tine, care sa fie prieteni, ca tine, care sa isi traiasca viata din plin, ca tine, care sa vada mereu partea buna din orice, ca tine, care sa nu se supere niciodata pe nimeni, ca tine, care sa danseze ca tine, care sa fie iubit de toata lumea.... ca tine! Iti multumesc pentru atat de multe pe care doar noi le stim si pentru cele impartasite milioanelor de telespectatori! Iti multumesc ca erai in @protv_romania cand am ajuns si eu si ca puteam vorbi despre orice, caci nu-i asa... tu intelegeai tot! Si aveai si ditamai simtul umorului! By the way, si “Babone” e socata... Hai, gata, fa cadrul, ca nu mai pot sa vorbesc! Dumnezeu sa te odihneasca! ???? #tueraiprotv

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) onMar 22, 2020 at 9:01am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel