Andreea Esca dezvăluie secretul succesului

Andreea Esca este fără îndoială o femeie de succes, văzută de mulți tineri ca un model demn de urmat. Ea spune că rețeta succesului nu este deloc complicată.

Prezentatoarea știrilor PRO Tv susține că cel mai important lucru pentru a avea succes în carieră este să îți placă ceea ce faci și să o faci cu pasiune.

„Pot să vă spun cu siguranță că poți să ai succes doar dacă faci ceva cu pasiune. Din pasiune. Și aici nu cred că ar trebui să facă nimeni un compromis. Căutați până găsiți acel loc în care vă simțiți atât de bine, încât ați face absolut orice pentru el. Eu nu am văzut pe nimeni care să aibă succes într-un job pe care îl face plăcându-i așa și așa. Cred că trebuie să îți placă foarte tare!

Succesul înseamnă foarte multă muncă, foarte multe sacrificii. Și atunci dacă nu faceți un lucru cu pasiune este păcat. Dacă tot stai să muncești atât, dacă tot faci niște sacrificii, măcar să fii fericit la sfârșitul lui, nu să ajungi la finele zilei sau, și mai rău, a vieții și să spui: am muncit atâta, nici nu mi-a plăcut și nici nu am ajuns la succes”, a spus Andreea Esca pentru site-ul cariereonline.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel