"Andreea Esca a MINȚIT". Dan Bittman, FĂCUT PRAF de Catinca Roman: ODIOS! E DISPERAT

Catinca Roman l-a făcut praf pe Dan Bittman, după declarațiile despre COVID-19.

Dan Bittman a fost aspru criticat după declarațiile controversate despre COVID-19. De această dată, Catinca Roman a fost cea care i-a transmis un mesaj dur, în ciuda faptului că au fost cândva prieteni. 

Ei bine, sora Oanei Roman s-a enervat după ce Dan Bittman a acuzat-o pe Andreea Esca că ar fi mințit în ceea ce privește faptul că ea și familia au avut COVID-19. 

”Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea!”, a spus Dan Bittman.

Iată reacția Catincăi Roman. "Surpriză proastă"

”Pentru mine, Bittman e o surpriză proastă, ba chiar pot să spun o glumă proastă! Nu pot să cred ce face și mai ales ce spune! Nu poți să faci asemenea declarații despre Andreea Esca. Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el!

Eu nu iau cu lejeritate chestia asta cu virusul. Am avut cazuri chiar printre prietenii mei. În izolare, pentru mine, nu a fost o problemă, îmi e bine să stau singură, sunt mai casnică, am citit mult. La început am fost exagerată, dezinfectam toate cumpărăturile cu spirt, fructele, tot din magazine. Masca am purtat-o de la început. Eu țin la chestia asta cu purtatul măștii, nu mi se pare o nenorocire. De când am fost la Paris, asiaticii purtau mască în sezonul rece, ca să-i ferească de viroze, și asta era acum câțiva ani buni. Așa că nu știu de ce ne ambalăm atât cu masca asta. Vaccinul o să-l fac. Și eu și fiica mea, Calina. Ei i-am făcut toate vaccinurile. Se spune că suntem niște cobai, e și da, și nu. Au lucrat foarte mulți pentru un vaccin, tehnologia a avansat, eu cred că la oamenii obișnuiți vaccinul nu o să aibă efecte adverse grave”, a mai declarat Catinca Roman, pentru playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel