Andreea Esca, plătită să spună că are COVID-19? Alex Dima, reacție DURĂ: ”Ce e în mintea voastră? Treziți-vă!”

Andreea Esca
Andreea Esca

Alex Dima a scris un mesaj dur pe Facebook după interviul Andreei Esca. Jurnalistul face un apel către oamenii care nu cred în virus. 

Alex Dima, unul dintre jurnaliștii cunoscuți din România, a făcut un apel pe pagina sa de Facebook după interviul Andreei Esca în care a anunțat că ea și soțul său și unul dintre copii au fost infectați cu coronavirus. 

”Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti! Ma uit cu groaza la parerile unor compatrioti despre interviul dat de Andreea Esca. Atata inconstienta...Ce nu pricepeti?

Exista un virus. Oameni, sute, mii sufera. Oameni mor. Macar din respect pentru ei si familiile lor, terminati cu prostiile astea pe care le scrieti! Ce e atat de greu sa pricepeti ca daca ne imbolnavim toti, nu avem unde sa ne tratam? Daca se imbolnavesc medicii, cine ne trateaza? Cine si unde??? O sa murim cu zile.

Ani la rand, incostienta si nepasarea voastra au tinut tara asta pe loc, la marginea civilizatiei. Voi ati votat tot felul de incompetenti. Voi le-ati crezut minciunile si prostiile, asa cum, acum ii credeti pe cei care va spun ca virusul asta nenoricit nu exista! Voi!

Ce e in mintea voastra cand ne spuneti ca suntem platiti sa spunem ca exista un virus??? Va e greu sa va spalati pe maini, sa pastrati distanta, sa purtati o masca? Treziti-va!

Ps. Voi, cei vizati, nu incercati sa veniti cu argumente, sa va sustineti teoriile pentru ca nu vreau sa imi petrec noaptea dand block”, a scris Alex Dima pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel