Andreea Berecleanu, probleme la școală, pe vremea lui Ceaușescu: Au fost considerate nume conspirative. A fost greu pentru ai mei

Andreea Berecleanu a povestit un episod mai puțin fericit din perioada școlii. A fost la un pas să fie exclusă, după un gest copilăresc.

"Tata a fost chemat la școală"

"Eram în clasa a V-a și, dintr-o joacă, le-am pus colegilor mei de clasă niște porecle, cum fac copiii între ei. Acele porecle au fost considerate nume conspirative. Tata a fost chemat la școală și i s-a atras atenția, a fost întrebat ce ascultă copilul acasă, dacă se face politică în casă, dacă se ascultă posturile de radio Europa Liberă, Vocea Americii", a povestit Andreea Berecleanu pentru Libertatea.

"A fost destul de greu pentru ai mei"

"A fost destul de greu pentru ai mei, pentru că nu puteai să te pui cu asemenea lucruri aberante și nu puteai să dai explicații la ceva ce era în mod evident o copilărie. Acesta a și fost singurul argument pe care l-au avut părinții mei. Dar a fost greu, pentru că se punea problema excluderii din școală pe un motiv ca acesta", a mai povestit prezentatoarea tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel