Andreea Bănică, amintiri triste din copilărie: Când eram mică, aveam parte de bătăi

Andreea Bănică a vorbit despre o perioadă mai puțin fericită din viața ei, trăgând un semnal de alarmă pentru părinți.

"Cu vorba bună se pot rezolva foarte multe lucruri în viață și cred că nu este greu pentru niciun părinte să stea e vorbă cu copilului lui și să îi explice ce a greșit. Nu cred nici că părinții ar trebui să se impună în fața copiilor din dorința de a-i face să fie ca ei. Sunt foarte mulți părinți care greșesc, se văd cei mai buni, cei mai sfinți și vor să fie și copiii la fel (...)

Când eram mică aveam parte de scandaluri, de bătăi de fugit de acasă și nu a fost ușor să trăiesc așa. Când am împlinit 18 ani și am văzut că pot să plec și să fac ceva pe picioarele mele departe de casă, m-am bucurat. Dar mi-a fost greu să știu că o las pe mama cu tatăl meu, care era bolnav și din cauza bolii devenea recalcitrant și își vărsa nervii și frustrările pe noi.

În niciun caz nu pot să zic că din episoadele de violență am învățat ceva sau am devenit mai bună. Dar mi-am jurat că eu nu voi sta niciodată lângă un bărbat care va ridica mâna la mine și mai ales la copiii mei.

Mi-am impus ca copiii mei să crească frumos, să nu trăiască niciodată în scandal. Și m-am ținut de promisiune pentru că Lucian e un tată nemaipomenti, ba chiar mai permisiv decât mine", a povestit artista pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel