Andreea Bălan va rămâne MASCĂ. Ce a putut spune Viviana Sposub despre fiicele ei, în fața tuturor

Viviana Sposub a vorbit despre fiicele Andreei Bălan și a lui George Burcea, la Ferma. Ce a putut spune despre ele. 

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din showbiz-ul românesc, iar declarația pe care a făcut-o într-una dintre edițiile emisiunii Ferma i-a lăsat mască pe mulți.

Astfel, vedeta a lăsat de înțeles că între ea și George Burcea este o relație serioasă și a pomenit de cele două fetițe pe care el le are cu Andreea Bălan, atunci când a primit o pedeapsă pentru că nu a respectat regulile și a fost nevoită să vorbească 10 minute cu mutulică, un buștan pe care l-au cărat rând pe rând concurenții prin toată locuința, dar și în afara ei. Ei bine, Viviana a trebuit să se prefacă minute în șir că bușteanul este chiar George Burcea.

Ce a spus Viviana Sposub. Andreea Bălan, regulă strictă pentru George Burcea

"George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…", a spus Andrei Stoica.

"Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!", a continuat Viviana Sposub.

Andreea Bălan este o mamă cu normă întreagă și a pus piciorul în prag. Artista a impus o regulă strictă și anume că George Burcea nu o poate prezenta fetelor pe Viviana Sposub, decât în momentul în care e vorba de o relație serioasă și de lungă durată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel