Andreea Bălan, ultim mesaj pentru Keo: Sper că îl citești

andreea balan
andreea balan

Andreea Bălan a lansat astăzi continuarea melodiei ''Uită-mă''. După despărțirea de Keo, artista s-a concentrat pe cariera ei muzicală, iar fiecare trăire din viața reală s-a regăsit în versurile pe care aceasta le scria. Cele două părți ''Uită-mă'' sunt dedicate artistului.

Andreea Bălan a suferit foarte mult în urma despărțirii de Keo, iar cu ajutorul celor dragi, astăzi este extrem de fericită. Are familia pe care și-a dorit-o. Este iubita actorului George Burcea și au împreună o fetiță de o lună și jumătate.

Îți scriu mesajul ăsta / Sper că îl citești / Pentru că e ultimul / Pe care-l primești / Credeam că-i imposibil / Dar mi-am dovedit că pot / S-o iau de la început, sunt doar câteva dintre versurile regăsite în cea de-a doua parte a piesei Uită-mă.

Fanii artistei, îndrăgostiți de prima parte a melodiei Uită-mă, i-au cerut Andreei o continuare a poveștii, iar astăzi s-a lansat partea a doua. Dragii mei, sunt extrem de bucuroasă să împart această melodie cu voi.
A fost dorința fanilor să audă o variantă completă cu vocea mea a piesei "Uită-mă". A fost refăcută așa cum am simțit în ultima vreme muzica: cu instrumente live, cu atitudine, cu un mesaj puternic și cu emoție.
E una din cele mai importante melodii din cariera mea și cred că merită această relansare într-un mod inedit., a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

La momentul lansării primei părți a melodiei "Uită-mă, Andreea Bălan scria pe rețelele sociale că fiecare trăire din videoclip a simțit-o în trecut: ''M-a provocat să-mi folosesc calităţile de actriţă: a trebuit să râd isteric, să plâng, să urlu, să sufăr, să îmi arăt vulnerabilităţile unei despărţiri. Fiecare trăire pe care o vedeţi în videoclip am simţit-o real şi adânc în trecut."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel