Andreea Bălan, momente tensionate. Viciul soțului, ADEVĂRATUL motiv al DIVORȚULUI

Andreea Bălan și George Burca trec prin momente tensionate. Viciul acestuia se pare că ar fi principalul motiv al divorțului.

Zvonurile despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea par să se confirme, iar problemele dintre ei au ieșit la iveală, iar mulți spun că este doar o chestiune de timp până când cei doi actuali soți vor deveni foști.

Potrivit click.ro, faptul că George Burcea a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise și i s-a deschis dosar penal, ar fi principalul motiv al despărțirii dintre cei doi. În plus, se confirmă și ceea ce jurnalistul Cristi Brancu a povestit în vlogul lui, intitulat sugestiv „Andreea Bălan și George Burcea - marile greșeli în drumul spre divorț", că actorul este foarte schimbat în ultima perioadă. Iată că s-a aflat acum adevăratul motiv pentru care George Burcea era schimbat și părea un cu totul alt om de ceva timp încoace, mai precis de vara trecută.

George Burcea s-a schimbat de când scrie cartea despre traumele din copilărie

„El nu mai este omul de acum șase luni. S-a schimbat pentru că a intrat într-o stare din asta cu trecutul lui, cu cartea lui pe care o scrie si... este alt om. Acum câteva zile, George a fost în emisiunea lui Cristi Brancu. Brancu l-a rugat să se uite în cameră și să îi spună Andreei că o iubește. Și George nu a putut să facă asta și s-a enervat. Ceva este oricum în neregulă și se pare că totul a apărut de când el a început să scrie la această carte pe care vrea să o scoată despre familia lui, carte în care îl deconspiră pe tatăl lui. Tatăl lui a bătut-o pe mama lui, iar el a fost crescut de bunici, fără părinți. El tot timpul a văzut violență și stres... Automat, scriind acum această carte, i s-au deschis niște așa-zise răni din trecut", au spus surse apropiate familiei celor doi artiști, pentru click.ro.

Andreea Bălan nu știa despre viciile soțului ei


Se pare că Andreea Bălan a aflat recent despre viciile lui George, lucru care a deranjat-o extrem de mult și i-au pus capac. Problemele ar fi intervenit între ei chiar din timpul vacanței din Mauritius, acolo unde au plecat alături de cele două fetițe.

Cei doi soți nu mai locuiesc împreună în vila solistei, iar Andreea Bălan încearcă să țină situația sub control și să își protejeze fetițele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel