Andreea Bălan, mesaj emoţionant înainte de nuntă

Andreea Bălan a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant, cu o zi înainte de nuntă. Mesajul îi este dedicat lui George, cel cu care va merge la altar duminică.

"Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am imbrăcat rochia de mireasă și astăzi, nu doar mâine, pentru surpriza pe care v-o pregătesc luni dimineață pe canalul meu de YouTube. O surpriză care spune povestea noastră, dar și a voastră și e dedicată special pentru voi toți cei care ați fost alături de mine atâția ani și m-ați încurajat în cele mai grele momente. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită, George, este mesajul transmis de Andreea Bălan pe Instagram.

Alături de mesajul superb, Andreea Bălan a postat şi o fotografie în care apare alături de George Burcea. În imagine cântăreaţa este îmbrăcată în rochie de mireasă, iar George poartă un costum de mire. 

Iată fotografia:

(oar_w460)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel