Andreea Bălan, mesaj emoționant. "Abia atunci am înțeles"

Andreea Bălan a postat un mesaj emoționant pentru mama ei, astăzi, de 8 martie. Iată ce a scris artista și ce fotografii inedite a postat. 

"La mulți ani MAMI și la mulți ani tuturor femeilor din întreagă lume. Am fost și sunt o norocoasă să am o mama minunată care mi-a fost alături întodeauna la bine și la rău, iar de când sunt mama, mi-a fost din prima zi aproape atât mie cât și Ellei și Clarei. Abia când am devenit și eu mama, am înțeles ce înseamnă iubirea neconditionara și îmi doresc să fiu pe zi ce trece un om mai bun că fetițele mele să fie mândre de mine așa cum eu sunt mândră de mama mea", a scris Andreea Bălan pe pagina de Instagram, alături de două fotografii cu mama ei și cu cele două fiice, Ella și Clara. 

 
 
 
View this post on Instagram

La multi ani MAMI si la multi ani tuturor femeilor din intreaga lume ????❤️ Am fost si sunt o norocoasa sa am o mama minunata care mi-a fost alaturi intodeauna la bine si la rau, iar de cand sunt mama, mi-a fost din prima zi aproape atat mie cat si Ellei si Clarei. Abia cand am devenit si eu mama, am inteles ce inseamna iubirea neconditionara si imi doresc sa fiu pe zi ce trece un om mai bun ca fetitele mele sa fie mandre de mine asa cum eu sunt mandra de mama mea. ????????????????????????????❤️ Postează și tu povestea ta pe Instagram cu hashtag-ul #emama, abia aștept să citesc motivele pentru care ești mândru de mama ta! :) Să știi că facem cel mai mare wall plin de mândrie pe emama.ro

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) onMar 8, 2020 at 1:39am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel