Andreea Bălan, divorț. Vedeta, scoasă din sărite de o fană: Nu ne tragem de șireturi. Mi se pare lipsă de bun-simț

Andreea Bălan i-a dat replica unei fane, după un comentariu deranjant, în contextul divorțului de soțul ei, George Burcea.

Totul a pornit de la postarea Andreei Bălan care, în ultimele zile, a fost asaltată cu întrebări, după ce a confirmat despărțirea de soțul ei, George Burcea.

"People with purpose, goals and vision, have no time for drama. They invest their energy in creativity and focus on living a positive life. #quotes #life" (Oamenii cu un scop, obiective și viziune nu au timp pentru drame. Ei își investesc energia în creativitate și se concentrează pe trăirea unei vieți pozitive. #citate#viață), a scris artista pe Facebook.

 Iar de aici până la un schimb de replici a fost un singur pas.

 "Mi se pare lipsă de bun-simţ"

"De asta de o săptămână postezi numai dramă, că nu mai înţelege nimeni nimic? Dacă ai ceva de spus, zi public, dacă nu vrei să declari nimic, nu înţeleg rostul postarilor ăstora", a scris o fană.

Răspunsul din partea Andreei Bălan nu a întârziat să apară.

"Nu e dramă, e un shooting fashion pe care l-am făcut în ianuarie şi postez life quotes deoarece nu datorez nimănui declaraţii care pot afecta copiii mei în viitor. Nu ne tragem de şireturi ca să îţi scriu cum e viaţa mea privată. Mi se pare lipsă de bun-simţ să îmi tot cereţi asta. În presă oricum scrie adevărul, eu nu am nimic de declarat", a scris artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel