Andreea Antonescu s-a pozat GOALĂ, în baie. Apariție INCENDIARĂ. "Vai de capul meu”

Andreea Antonescu reușește să-și surprindă publicul cu fiecare apariție.

La aproape 40 de ani, Andreea Antonescu este în continuare una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ul românesc și reușește să-și surprindă fanii cu fiecare apariție.

Dacă în ultimele apariții publice a venit cu decolteul la vedere, vedeta a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini incendiare, în care a lăsat să se vadă și mai mult decât și-ar fi putut imagina oricine.

Artista a postat pe Instagram câteva clipuri video foarte scurte în care apare goală în cadă, cu trupul acoperit doar de spumă.

Andreea Antonescu a negat pozele

Deși fotografiile au ajuns rapid în mediul online, în emisiunea "La Măruță", Andreea Antonescu a negat totul și a spus că nu știe despre ce este vorba.

„Am văzut niște fotografii, nu știu dacă le știi. Au apărut în ziar acum. Erau cu lumânărele, cu o cadă, cu spumă”, i-a spus Cătălin Măruță

„Drăguțe, ți-au plăcut? Erau drăguțe sau nu? Dacă erau drăguțe, nu contează dacă le știu sau nu. Vorbim după emisiune, te-ai găsit la televizor să zici. Mă rog, avem cu toți niște... Vorbești de story-urile mele, nu? Am avut aseară... Hai, mă, Măruță, la televizor... N-am văzut aici.. Eu sunt. Nu, vai de capul meu”,  a răspuns Andreea Antonescu, mai întâi în glumă, apoi vizibil rușinată de întreaga situație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel