Andreea Antonescu, ATAC la George Burcea. L-a făcut PRAF cu o singură FRAZĂ. Motivul DIVORȚULUI

Andreea Antonescu l-a făcut praf pe George Burcea, odată cu intrarea în comperiția Ferma.

Andreea Antonescu este noua concurentă a emisiunii „Ferma. Orășeni vs Săteni”, difuzată de Pro TV. Chiar dacă fanii ei s-au bucurat nespus de această veste, un om din competiție nu va putea fi la fel de fericit. 

Este vorba de George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, adică cea mai bună prietenă a Andreei Antonescu.

Ce plan are Andreea Antonescu cu George Burcea

 

Întrebată despre această experiență, Andreea Antoneasca recunoaște că va fi o situație sensibilă între ei și că de prietenie nici nu poate fi vorba.

"Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie", a declara vedeta pentru click.ro.

"Ea, acum, este singură cu doi copii și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri."

“Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a declarat Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a ajuns în Fermă", a spus ea într-un alt interviu, pentru Pro TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel