Andra, după 10 ani de căsnicie: Nu există familia perfectă

La 10 ani de căsnicie cu Catălin Măruță, Andra recunoaște că se mai ceartă cu partenerul de viață. Ea spune că familia perfectă nu există. 

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Evenimentul Zilei, Andra a fost întrebată dacă este adevărat că nu se ceartă niciodată cu partenerul ei de viață. Artista a infirmat imediat și a explicat că și între ei există discuții, ca în orice familie.

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai," a spus Andra

Recunoaște că se mai ceartă

"Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm.

Nu mai știu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aș vrea să ne pregătim mai repede de școală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aș vrea să mă bag la somn și el nu stinge lumina pentru că citește sau se uită la televizor.

Lucruri care se întâmplă probabil în orice casă. dar niciodată nu sunt lucruri semnificative, pe cele importante picăm de acord, de obicei", a mai spus Andra.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel