Andra, anunț important: Deja am emoții duble

Invitată în studioul Radio Zu, cântăreața Andra a anunțat că va susține un dublu-concert la Sala Palatului. La cererea fanilor, Andra va mai organiza încă un concert pe data de 24 februarie, al doilea concert fiind deja programat pe 25 februarie.

Pe lângă cele două concerte, Andra a mai pregătit o surpriză fanilor. Artista ne prezintă primul afiș care vorbește. Andra a anunțat la Radio Zu, în dimineața zilei de 5 decembrie, că toți cei care vor descărca aplicația Layar și vor scana codul de pe afiș vor avea parte de un mesaj transmis de aceasta cu ajutorul afișului. În decursul timpului, mesajele vor fi diferite.

 (w670)

„Două zile la Sala Palatului, deja am emoţii duble! Am decis imediat să mai susţin concertul încă o zi când am primit mesaje că s-au vândut aproape toate biletele. Mi s-a părut că nu am de ales: pentru fanii mei cânt şi dacă mulţi nu pot ajunge pe 25, atunci îi invit pe 24!  Am vrut să anunţ asta în mod inedit şi am folosit afişul care vorbeşte, e ca o avanpremieră la spectacol unde voi încerca să surprind spectatorii şi să îi amuz, distrez şi emoţionez cu fiecare moment. Va fi mai mult decât un concert, va fi o călătorie, o experienţă pe care sper să o împartă oamenii cu cineva drag”, a spus Andra pentru Libertatea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel