Anda Adam a fost cerută în căsătorie de noul iubit

Foto: Instagram @andaadam
Foto: Instagram @andaadam

Anda Adam a fost cerută în căsătorie de noul iubit, Yosif Eudor Mohaci. Artista a făcut și primele declarații. 

Yosif Eudor Mohaci a pregătit un cadru de basm în Cappadocia, Turcia, în timpul unei vacanțe, și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Anda Adam. Vedeta a spus "DA", iar acum cei doi se gândesc la data nunții. 

Anda Adam a povestit că iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, i-a pregătit o vacanță surpriză unde i-a făcut... "o altă surpriză". "Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit o ședință foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale cererea în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta.", a povestit artista. 

Deși Anda Adam s-a gândit că "ar fi superb" în Cappadocia, Turcia, dacă ar face și o ședință foto, Yosif Eudor Mohaci a pregătit totul fără ca ea să știe. 

"Eu am ajuns ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu inelul pregătit. S-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui.", a adăugat Anda Adam. 

Anda Adam nu se aștepta să fie cerută în căsătorie și a plâns de bucurie. "Toți oamenii care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu-mi vine să cred că a fost realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru. Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța.", a mai povestit artista pentru Wowbiz

Potrivit sursei citate, Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci, un om de afaceri din Arad, sunt împreună din vara anului 2021. 

VEZI ȘI: Anda Adam, moment de cumpănă în familie: În sufletul meu, niciunul nu a fost vinovat

Și Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie zilele trecute 

În weekend, Nicole Cherry a anunțat pe Instagram că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Florin Popa. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată în luna decembrie a acestui an. 

Inițial, sâmbătă seara, artista a postat o imagine prin care le-a arătat urmăritorilor inelul cu diamant primit de la Florin. Artista a scris în descriere "Pentru totdeauna".

Duminică dimineață, "Cireșica" a mai postat o fotografie în care apare cu un buchet uriaș de flori în brațe, iar logodnicul ei o ține de mână. Desigur, și în această imagine se vede clar inelul. 

"Asta e ultima, promit! Sunt fericită... nu m-am putut abține. Mulțumesc pentru mesaje", a scris Nicole Cherry în dreptul fotografiei.

(Imaginile, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel