Anchetă după meciul Lucian Bute-Badou Jack pentru titlul WBC

Meciul dintre Lucian Bute și Badou Jack a declanșat un val de controverse imediat după ce arbitrii au dclarat meciul la egalitate. Chiar şi Floyd Mayweather, cel care îl manageriază pe Jack, a urcat în ring şi a contestat arbitrajul. Dintre cei trei arbitri-judecători, doar unul l-a dat câştigător pe Badou Jack, scor 117-111, în timp ce ceilalţi doi au dat egalitate, 114-114.

Președintele forului mondial WBC, Mauricio Sulaiman, susţine că va deschide o anchetă legată de cei doi arbitri care au indicat remiza. În acest caz, dacă WBC consideră că decizia a fost viciată, ar putea avea loc o revanşă. „Sunt extrem de dezamăgit de cum au punctat doi arbitri WBC și cu siguranță voi investiga această chestiune", a spus după luptă Suliaman, citat de digisport.ro.

Potrivit statisticii computerizate, Badou Jack a trimis cu aproape 100 de lovituri care și-au atins ținta mai multe decât Bute. Suedezul a avut 278 de lovituri câştigătoare, în timp ce Bute a avut doar 179, ceea ce înseamnă că Lucian a câştigat 3 sau, cel mult, 4 runde. Deşi nu a mai boxat la fel de bine ca în meciul anterior, cu James DeGale, Bute a trimis multe lovituri în blocajul lui Jack, lovituri care nu se punctează, însă pot conta doar la aspectul general ofensiv.

În total, Lucian Bute a trimis 857 de pumni spre adversar, 21% atingându-și ținta. Jack a avut 703 pumni, 40% eficiența acestora.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel