Anchetă după altercaţia dintre Ibrahimovic şi Lukaku

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Federaţia italiană de fotbal (FIGC) a deschis luni o anchetă după altercaţia dură dintre atacanţii Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) şi Romelu Lukaku (Inter Milano), de la un meci desfăşurat săptămâna trecută, în sferturile Cupei Italiei.

Procurorul federal Giuseppe Chine a decis, în această dimineaţă, să deschidă o anchetă după incidentul dintre Ibrahimovic şi Lukaku. În cadrul anchetei, procurorul federal a decis să îl convoace pe arbitrul Paolo Valeri, care va fi audiat în următoarele ore pentru a clarifica decizia de acordare a sancţiunilor pentru cei doi fotbalişti, menţionează FIGC.

Sâmbătă, AC Milan a anunţat că este "pregătită să-l apere" pe Zlatan Ibrahimovic dacă acesta va face obiectul unei proceduri disciplinare pentru rasism, potrivit lui Paolo Maldini, directorul tehnic al "rossonerilor".

Ce a spus Paolo Maldini



"Este un episod trist, deloc plăcut de văzut. Dar lucrurile trebuie să se încheie aici. Noi suntem pregătiţi să ne apărăm jucătorul dacă va fi evocat rasismul, pentru că asta nu are nimic de a face cu Ibra", spunea Paolo Maldini. Ibrahimovic şi Lukaku s-au ales cu câte un meci suspendare în Cupa Italiei după altercaţia verbală dură şi schimbul de insulte avute marţi seara în derby-ul sferturilor Cupei Italiei, dintre cele două echipe.

Potrivit Federaţiei italiene, Lukaku, care a văzut un cartonaş galben (al doilea în Cupă) va sta pe tuşă la partida tur cu Juventus Torino, din 2 februarie, din semifinalele competiţiei. Ibrahimovic, care a văzut două cartonaşe galbene în cele 90 de minute şi a fost eliminat, va absenta şi el de la următoarea partidă a lui Milan în această competiţie, în sezonul viitor, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel