Anca Țurcașiu s-a mutat din vila de 300.000 de euro din Corbeanca. Cum arată noul apartament din București / FOTO în articol

foto: Facebook Anca Țurcașiu
foto: Facebook Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu și-a amenajat singură noua locuință.

După divorțul de medicul Cristian Georgescu în 2020, la finalul uni căsnicii care a durat 22 de ani, actrița Anca Țurcașiu s-a mutat într-un apartament nou dintr-un bloc rezidențial din zona Panduri, București. Și pentru că a absolvit și un curs de design interor în  2014, și-a pus la bătaie simțul artistic și cunoștințele în domeniu pentru a-și transforma căminul într-un colț de Rai. 

Culorile predominante sunt alb și maro, ceea ce dă întregului spațiu o notă elegantă și caldă. Apartamentul pare destul de generos, mai cu seamă livingul, locul preferat al vedetei unde își face antrenamentele de fitness cu reguaritate, citește și se relaxează alături de pisica ei.

Pasionată de design interior

Pasionată de un stil de viață sănătos, artista și-a amenajat în living un spațiu de fitness echipat cu greutăți și alte aparate de care se folosește pentru a se menține în formă. Pe rețelele de socializare, Anca Țurcașiu postează frecvent imagini și videoclipuri din interiorul casei sale, oferindu-le fanilor o privire în locuința sa complet personalizată.

„Am dreptul să practic această profesie oriunde în România şi în Europa. Însă, până acum, îmi exersasem imaginaţia, în domeniul ăsta, doar în beneficiul prietenilor. Abia de curând am încheiat primul proiect de design de interior, ca profesionist”, a mărturisit Țurcașiu pentru Formula AS. În prezent, vedeta se ocupă de mai multe proiecte de design interior și oferă sfaturi prietenilor și celor care au nevoie de consultanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel