Anca Sigărtău s-a vindecat "miraculos" de cancer. "Alo, TVR?"

Într-un interviu acordat la TVR 1, actrița Anca Sigărtău a zis că s-a vindecat de cancer... doar ținând post. După această "dezvăluire", femeia a fost taxată pentru că nimeni nu se poate vindeca doar cu modificări în alimentație.

"Mă uit și mă minunez butonând televizorul. Dau de Anca Sigărtău, sau cum o cheamă, actriță care de altfel chiar îmi place, că face o destăinuire sau declarație cum vreți să spuneți... Povestea cum a fost ea diagnosticată cu cancer... cum a făcut vreo opt cure de chimioterapie... cum tumora nu s-a micșorat și nici nu a dat măcar puțin înapoi și cum, după ce a terminat cura de chimioterapie, a ținut ea post și uite cum după terminarea postului tumora a dispărut.

Aloooo, TVR 1 care dai asemenea interviuri, chiar nu gândiți că sunt oameni bolnavi de cancer care din disperare cred în asemenea declarații și vor începe a ține post renunțând la tratament că așa s-a vindecat și acea actriță??? Eu sunt un om cu credință în Dumnezeu, dar ca să spui că un post te-a vindecat de cancer... și nu acele cure de chimioterapie.... este aberant! Dacă ați sta strâmb și ați judeca drept, ați înțelege că efectul unui tratament chimioterapeutic nu este rapid ca apa aruncată peste foc. Mă întreb când o să văd și eu lipsa acestor gen de declarații ale vindecărilor miraculoase făcute la TV.

Oare nimeni nu se gândește la ce suferință și disperare este supus un om bolnav nu numai de cancer... Și mai ales nimeni nu se gândește că boala te face să ajungi să înghiți sau să faci orice pentru a te vindeca sau măcar să te simți mai bine... Păcat că goana după rating și audiențe duc la difuzarea uneori a unor lucruri și sfaturi care aduc și fac rău celor aflați în suferință... susțin și cred cu tărie că un post nu te poate vindeca de un cancer... și, în același timp, este foarte adevărat că un post are un rol de detoxifiere, dar nu de vindecare!", a scris Corina Alexandru pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel