Anastasia Lazariuc despre despărțirea de Mihai Constantinescu

lazariuc
lazariuc

Anastasia Lazariuc a vorbit pentru prima dată, după o relație de circa 10 ani,  despre motivul despărțirii de Mihai Constantinescu.

Neînțelegerile dintre frumoasa basarabeancă și Mihai Constantinescu au apărut nu din cauza geloziei, ci din pricina carierei, iar Lazariuc a decis să pună capăt relaţiei.

 "Ne-am despărţit de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni, pentru că la un moment dat, ca în orice cuplu, noi am început să nu mai fim de acord cu anumite lucruri", a declarat Anastasia Lazariuc pentru libertatea.ro.

 La un moment dat nu mai eram de acord cu piesele pe care mi le compunea Mihai, nu mai erau pe stilul meu. Mihai nu mai era receptiv la dorinţele mele sau la doleanţele mele şi cred că de asta a intervenit şi ruptura. Neînţelegerile muzicale, dar şi anumite probleme interne au făcut ca noi să ne despărţim. Pur şi simplu obosisem. Ne cicăleam din orice.

 Niciodată nu am vrut să mă mărit cu Mihai Constantinescu. Nu s-a niciodată problema să mă ceară de nevastă, el avea familie. Eu nu mi-am mai dorit niciodată să mă recăsătoresc după ce a murit soţul şi tatăl copiilor mei", a explicat Anastasia Lazariuc în emisiunea "Wowbizz" de la Kanal D.

Reacția Anastasiei Lazariuc a venit după ce în urmă cu câteva zile, Mihai Constantinescu a declarat că fosta sa parteneră de scenă a renunţat să mai cânte cu el pentru că „o duce bine mersi, pe banii fiicei sale, care s-a căsătorit cu Ion Ion Ţiriac”, lucru negat de basarabeancă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel