Anastasia Cecati, ucisă. S-a aflat adevăratul motiv al crimei

Frumoasa cântăreaţă şi topmodel Anastasia Cecati a fost găsită, duminică (18 februarie), fără suflare în casă. Soţul ei, un medic stomatolog din Chişinău, este autorul oribilei crime.

La scurt timp după ce şi-a ucis cu sânge rece partenera, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al blocului în care locuia cu fotomodelul. Cei doi au lăsat în urmă o fetiţă de doar trei săptămâni, care nu înţelge nimic din tragedia care s-a petrecut în locuinţă. Apropiaţii lor încearcă să pună totul cap la cap pentru a desluşi care a fost motivul real al crimei.

Apropiaţii celor doi povestesc că medicul a avut nevoie de consulataţii de specialitate după divorţ. El a mers o bună perioadă la psiholog, însă se pare că sprijinul nu a fost suficient pentru el, informează Click. Stomatologul era cunoscut ca un bărbat carismatic, dar timid.

[citeste si]

Era un profesionist în domeniu, la cabinetul lui fiind pacienţi din rândul vedetelor şi oamenilor importanţi de afaceri din Chişinău. În momentul în care s-a întâmplat nenorocirea, bărbatul venea de la fosta soţie. El şi Anastasia se separaseră de mai multe luni, timp în care el a mai avut episoade violente. Când s-au revăzut a izbucnit conflictul pentru că tânăra s-ar fi comportat rece, ceea ce l-a scos din minţi pe bărbat, mai precizează sursa citată.

Anastasia Cecati a fost ucisă de soțul ei, care i-a tăiat gâtul în apartamentul lor din Chișinău. După ce a comis crima, bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a aruncat de la etaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel