Anamaria Prodan susține că îi e amenințat copilul. Vezi mesajele

Pentru  a  o îndepărta pe Anamaria Prodan de la conducerea echipei, fanii U Cluj au folosit amenințări  la adresa copilului.

Unii clujeni o sună pe vedetă în toiul nopții și-o  amenință pentru a o determina să părăsească funcția de manager a echipei. Pe lângă telefoanele de la miezul nopții, Prodanca primește si mii de mesaje cu care fanii încearcă să o sfideze. "Să-ți moară copilul în brațe!","Ți-am furat copilul de la creșă!", sau "Să mori de ciroză"!, urmate de numeroase injurii la adresa mamei ei, relatează Cancan.

Disperat din cauza amenințărilor la adresa familiei sale, Reghecampf  i-a răspuns la mesaje dorind să afle cine a putut fi capabil de așa ceva."Spune-mi cine ești panarama dracu'. Să nu mai suni vreodată pe numărul ăsta", urmat de câteva cuvinte urâte, spune el, din cauză că și-a pierdut cumpătul.

Anamaria Prodan este dispusă în cele din urmă sa facă plângere la poliție. Speră ca cel care i-a stricat liniștea familiei să plătească pentru cele făcute și nu în ultimul rând să înceteze cu amenințările.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel