Anamaria Prodan, mesaj emoţionant de Sfântul Ion

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Cu ocazia zilei de Sfântul Ion, Anamaria Prodan a transmis un mesaj emoţionant dedicat Ionelei Prodan. 

Anamaria Prodan a postat pe pagina de Instagram un mesaj emoţionant dedicat mamei sale. Alături de mesaj, vedeta a postat şi o fotografie în care ea şi sora ei sunt ţinute în braţe de Ionel Prodan. 

"Sa-ti dainuiasca numele peste veacuri. Nu a existat un "Sfantul Ion" vreodată fara o petrecere uriasa la noi acasa. Draga mea mama și astăzi se va intampla la fel. Pentru ca tu pt noi ești aici și ne veghezi și te bucuri alături de noi. Eu .. azi am sa mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat sa l port ...Ionela ...și ma gândeam cât plangeam ca lumea îți zicea doar tie "la mulți ani "...pt ca nimeni nu știa ca-s și eu Ionela ... nici azi nimeni nu-mi spune nimeni ...decât de "Sfanta Marie ". Așa ca nimic nu s-a schimbat de când ai plecat ! Te iubesc fara marginele regina noastră ! #mama #dordemama #lovemymother", a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

 
 
 
View this post on Instagram

Sa ti dainuiasca numele peste veacuri ❤️ Nu a existat un “Sfantul Ion “vreodată fara o Petrecere uraiasa la noi acasa. Draga mea mama și astăzi se va intampla la fel. Pentru ca tu pt noi ești aici și ne veghezi și te bucuri alături de noi ❤️.... eu .. azi am sa mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat sa l port ...Ionela ...și ma gândeam cât plangeam ca lumea îți zicea doar tie “la mulți ani “????...pt ca nimeni nu știa ca s și eu Ionela ... nici azi nimeni nu mi spune nimeni ...decât de “Sfanta Marie “:))) așa ca nimic nu s a schimbat de când ai plecat ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Te iubesc fara marginele regina noastră ! #mama #dordemama #lovemymother @ancasavelio @homesbyanca

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) onJan 6, 2020 at 10:49pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel