Anamaria Prodan, LOVITURĂ sub centură. ATAC dur. "Nenorocirea. Tentează mai mult cu spatele"

Anamaria Prodan a fost atacată dur de un antrenor al Dinamo. 

Anamaria Prodan și Cornel Dinu sunt departe de a pune pace războiului și asta pentru că fostul jucător și antrenor al Dinamo a atacat-o dur pe impresară. 

Totul vine după ce Vasile Miriuță a fost demis din funcția de antrenor, după ce Anamaria Prodan a venit la conducerea clubului, dar și după ce aceasta a declarat că  dinamovistul este un „purtător ilegal de creier".

Cornel Dinu, atac dur

„Normal că nu sunt de acord cu așa ceva, să dai afară un antrenor după un meci, dar despre cine discutăm aici? Despre o combinație de hazaică, balabuste și vivandieră, despre asta e vorba. În ultimul timp, fata asta tentează mai mult cu spatele și are un comportament între canal și cruce de piatră, dar nu sub manieră creștină.

Nenorocirea este că un astfel de rebut comportamental găsește un ecou fantastic, e un așa-zis model, fără să aibă nimic în comun cu ceea ce trebuie să fie un exemplu în fotbal și în viață”, a declarat Cornel Dinu pentru GSP.

„Purtător ilegal de creier"

„M-a acuzat cu o expresie care îmi aparține și pe care am folosit-o la adresa unora, e vorba despre "port ilegal de creier". Eu pot să fiu acuzat de orice, dar de lipsă de creier… Eu când folosesc câte un citat și spun din cine anume citez. Mă opresc aici fiindcă n-are rost să-mi pierd timpul cu o combinație hazaică, vivandieră, balabustă, dar îi spun că doar când va înceta să mai spună neadevăruri despre mine, abia atunci mă voi opri și eu din a rosti adevăruri despre ea”, a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel