Anamaria Prodan a făcut anunțul. Intră în politică! În ce partid se duce

Anamaria Prodan a anunțat că intră în politică, dar și partidul în care se duce.

"Îmi doresc, e o idee care începe să prindă contur. Aș vrea să fac ceva ok. Să rămân să fac istorie și pe partea asta. În ceea ce privește partidul, nu m-am regăsit momentan nicăieri. Mă uit, îmi plac anumite idei din fiecare stângă și dreaptă și de asta am și așteptat, că propuneri am avut de-a lungul timpului, multe, dar am așteptat să văd ce rămâne bun și dacă eu mă pot plia pe problema aia. Eu sunt Anamaria Prodan Reghecampf, pe mine nu mă inventează niciun partid, nicio televiziune, nimic. Eu dacă intru undeva se face liniște din toate punctele de vedere. Eu dacă vorbesc, se face liniște și cuvântul meu este ascultat. Lumea mă iubește la nebunie! E vorba de putere! Întotdeauna voi fi pe partea bună a lucrurilor", a declarat Anamaria Prodan, în direct la Realitatea PLUS.

Cărui partid i-ar spune "NU" din prima

"Nu, pentru că foarte multe partide au făcut lucruri bune, dar cred cu tărie că dacă aș intra într-un partid, cu siguranță aș vorbi cu numărul unu din partidul ăla, niciodată cu altcineva. Ei pe mine nu au cum să mă ajute, eu îi ajut pe ei. Eu dacă aleg să merg undeva, vorbesc direct cu numărul unu din partidul ăla și fac ceva ca acel numărul unu să rămână numărul unu", a mai spus ea. 

Care este partidul spre care tinde să se îndrepte

"Mama mea spre exemplu, când a decis să intre în PSD, mama mea a luptat pentru această doctrină mai mult decât a luptat pentru ceva drag familiei. Adică ea chiar a crezut în chestia asta și a făcut lucruri mărețe și a dotat Ambasadele din străinătate cu costume populare. În asta a crezut ea foarte tare, ca așezământul cultural și tradiția să fie duse mai departe. Datorită faptului că familia mea, mama mea a activat în PSD atât de mulți ani, de pe vremea lui Ion Iliescu, imediat după Revoluție, deci ea a crezut foarte tare în chestia asta", a completat ea.

Se vede vorbind de la tribuna Parlamentului?

"Da, fac istorie. Nu este o chestie wow. Pentru noi este: mamă, s-a certat ăla cu ăla de la pupitrul Parlamentului. Nu, nu aș face lucrul ăsta, aș ignora chiar orice răutate. Am terminat diplomație, deci aș putea să răspund și să doară foarte tare și a doua oară îți spun eu că nu s-ar mai ridica să-mi spună nimic mie, dar nu avem oameni pregătiți pentru așa ceva. Când aduci niște oameni care "au făcut școala pe scări", când aduci oameni care habar nu au să vorbească... să mă ierte Dumnezeu. Când vorbești în fața oamenilor trebuie să-i captezi, să-i capacitezi. E un pas. Românul poate să facă de toate", a adăugat Anamaria Prodan.

Cât de mult își dorește să intre în politică?

"Sunt undeva 50% - 50%. Nu este ceva ce vreau mâine. Că dacă îmi doresc să intru mâine, intru mâine. La mine toate lucrurile astea sunt calculate. Nu e nimic haotic. Eu îmi calcultez și aștept momentul potrivit", a mai spus ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel