Anahi ar putea ajunge prima doamnă a Mexicului

anahi
anahi

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă Anahi are o relaţie cu Manuel Velasco, guvernator în Chiapas, pe care îl susţine în campania electorală.

Anahi a terminat pregătirile pentru lansarea noului ei material discografic, însă ea vrea să-l sprijine în continuare pe iubitul său în cariera politică. Tânăra artistă a refuzat şi o ofertă din partea companiei Televisa de a juca într-o nouă telenovelă, zvonurile fiind că actriţa ar vrea să se dedice vieţii personale, în defavoarea celei profesionale, mai ales că există posibilitatea să ajungă prima doamnă a Mexicului.

Relaţia celor doi a fost păstrată în secret, însă se pare că Anahi şi Manuel Velasco au o relaţie din noiembrie, potrivit libertatea.

Cei doi au petrecut timp împreună şi şi-au scris reciproc pe Twitter. "M-am simţit grozav!! M-am îndrăgostit de Chiapas! Manuel Velasco şi restul vă iubesc! Abia aştept să mă întorc acolo!", a scris Anahi peTwiiter. La scurt timp, a adăugat mesajul "Cât te iubesc!". La rândul lui, Manuel i-a mulţumit că i-a fost alături, însă într-un mod diplomat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel