Ana și Alex Velea ar fi în pragul divorțului

Căsătoriți din 2010, cuplul Ana și Alex Velea este pe punctul de a se despărți. Soția cântărețului nu mai suporta relația cântărețului cu Antonia.

Autor: Ozana Mazilu

Ana Velea și-a ieșit din minți atunci când a aflat că soțul său a dormit două nopți în același hotel cu Antonia. Soția artistului este extrem de supărată și a discutat cu Alex despre divorț, scrie cancan.ro.

S-au căsătorit în 2010, iar relația lor părea să fie suficient de solidă cât să reziste toată viața. Iată însă că, la nici trei ani de la căsătorie, Alex Velea și soția sa, Ana, sunt în pragul divorțului.

Motivul? Apropierea exagerată a lui Alex de Antonia. Surse din anturajul artistului susțin că soția sa nu a fost niciodată de acord cu prietenia acestuia cu cantăreața și că a fost extrem de deranjată de faptul că presa i-a surprins pe cei doi în ipostaze care trădau faptul că între ei este ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Însă, atunci când a citit în presă că Antonia și Alex au petrecut două nopți în același hotel, Ana a sărit ca arsă și s-a certat la cuțite cu soțul său.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel