EXCLUSIV  Amintiri din comunism. Vâlcu a spus ce a citit într-o carte de Mihai Mălaimare / Bulai a izbucnit în râs / video

Sursa foto Facebook Mihai Mălaimare
Sursa foto Facebook Mihai Mălaimare

Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au discutat despre cărțile lui Mihai Mălaimare, în care acesta redactează amintiri din perioada comunistă.

În cadrul emisiunii „Nod în Papură“, la DC News, jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au vorbit despre cărțile lui Mihai Mălaimare și povestirile acestuia din perioada comunistă:

„Apropo de iluminatul trecerilor de pietoni. A scos Mihai Mălaimare acum câteva cărți. În pandemie, a stat omul și a scris amintiri, povestiri etc. Are talent! Povestește întâmplări din comunism, a ajuns până prin 1977 - 1978. Una era cu un actor de la Teatrul Național, venea obosit după spectacol acasă și și-a tras omul două dungi cu var ca să-l ducă direct în garaj. Domn’le, au venit niște nenorociți, le-au șters și le-au dus în zidul casei.“, a spus, amuzat, Val Vâlcu.

Alfred Bulai a izbucnit în râs!

„Drăguț! Probabil chiar colegii i-au făcut o glumă“, a spus Alfred Bulai.

„Mălaimare are multe din astea cu bancuri din comunism. Chiar sunt reușite!“, a spus Val Vâlcu.

„El a fost un actor ultra-solicitat! La „Unda Veselă“ cred că el cu Dem Rădulescu apăreau cel mai des“, a completat Alfred Bulai.

CITEȘTE ȘI        -      EXCLUSIV  Oppenheimer vs. Barbie. Bulai: Am văzut un alt film românesc. Am râs de câteva ori / video

„Chiar făcea mențiunea asta: Domn’le, era un fel de capitalism în comunism. La teatre toți erau plătiți egal, dar făceau nu știu câte lucruri...“, a adăugat Val Vâlcu.

„1.000 de business-uri. Și care erau destul de legale. Filmul era legal, la televiziune era legal, radio era legal“, a spus Alfred Bulai.

„Are și părți mai triste! În cartea cu Teatrul Național povestește cum l-au mazilit pe Radu Beligan în 1990“, a spus Val Vâlcu.

„L-a reabilitat parțial Caramitru, dar primii ani au fost de demență atipică“, a spus Alfred Bulai.

„Dar culmea, ăia pe care el îi adusese de prin provincie, i-a crescut, i-a luat la Național, le-a ținut spatele ... unul, dacă îl mai știi, Hudac (n.r. Marian Hudac), afli niște chestii extrem de interesante“, a spus Val Vâlcu.

„Beligan a fost un director foarte exigent. El pe Adrian Pintea l-a dat afară de la Teatrul Național că a venit beat la spectacol. I-a desfăcut contractul de muncă pe loc. A fost un actor genial“, a mai adăugat sociologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel