EXCLUSIV  Oppenheimer vs. Barbie. Bulai: Am văzut un alt film românesc. Am râs de câteva ori / video

Foto cu rol ilustrativ: Unsplash
Foto cu rol ilustrativ: Unsplash

Sociologul Alfred Bulai a spus ce film a preferat să vadă pe Netflix, în loc să se uite la Oppenheimer și Barbie.

Sociologul Alfred Bulai și jurnalistul Val Vâlcu au discutat despre cinematografia românească, în contextul lansării filmelor Oppenheimer și Barbie:

„Ai fost la Oppenheimer?“, a întrebat Val Vâlcu.

„Nu!“, a replicat Alfred Bulai.

„Păi vezi, vine un astfel de film și tu discuți de Untold?“a adăugat Val Vâlcu.

„Am văzut un alt film românesc, „Haita în acțiune“! E o comedie! E după format clasic de film american de duzină, bine făcut, am și râs de câteva ori. Sunt super încălzite, dar am stat până la sfârșit. E un mare lucru! Filmul e pe Netflix! Nu l-ai văzut?“, a întrebat Alfred Bulai.

CITEȘTE ȘI       -      Țara în care nu se difuzează Oppenheimer. Dan Negru: Iorga avea dreptate: Sunt victorii care te coboară și înfrângeri care te ridică

„N-am ajuns la „Barbie“ și tu vrei să mă duc la ... „Haita în acțiune“?“, a adăugat Val Vâlcu.

„E acceptabil! Nu e extraordinar, dar e o comedioară“, a spus Alfred Bulai.

„Spune-mi că joacă Pavlu (n.r. Șerban Pavlu) sau Adrian Nicolae!?“, a spus Val Vâlcu.

„Nu! Nu-i țin minte (...). Partea bună este că apar foarte multe filme românești. E un lucru bun, iar în timp, pe măsură ce apar și joacă cât mai mulți în ele, încep să-și aranjeze și oamenii un anumit gen de stil. Am depășit, cred eu, momentul în care cinematografia românească importantă trăia doar de pe urma marilor actori dinainte de 1990. E un lucru foarte bun!

Pe măsură ce vom avea mai multe producții și mai mulți actori, încep să apară performanțe. Sigur că o mare parte sunt foarte comerciale, ca filmele de categoria B sau C la americani, pe o formulă clasică, de succes, cu actori mai modești, fără prea mulți bani. Și în alte părți se întâmplă.“, a spus sociologul Alfred Bulai.

CITEȘTE ȘI       -      'Barbie' doboară record după record. Depășește pragul de un miliard de dolari încasări la nivel global, o premieră pentru o regizoare

Filmul Haita în acțiune a fost lansat de BRomania

Filmul Haita în acțiune a fost lansat anul acesta și este regizat de Vali Dobrogeanu și produs de Matei Dima (BRomania). Printre actorii care fac parte din producție se numără și Mugur Mihăescu

Din distribuția filmului mai fac parte Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu și Anca Dumitra. 

În film este vorba de un agent la Poliția Rutieră care își dorește să rezolve cazuri întocmai ca în Statele Unite ale Americii, însă este luat la mișto de colegi pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Acesta se angajează într-un caz interesant alături de doi colegi, Oli și Aurel, dar în final se dovedește că s-au băgat unde nu trebuie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel