Amber Heard nu se dă bătută. Actrița îşi pregăteşte apelul contra lui Johnny Depp şi angajează noi avocaţi

Amber Heard nu se dă bătută. Actrița îşi pregăteşte apelul contra lui Johnny Depp şi angajează noi avocaţi
Amber Heard nu se dă bătută. Actrița îşi pregăteşte apelul contra lui Johnny Depp şi angajează noi avocaţi

Amber Heard îşi pregăteşte apelul contra lui Johnny Depp şi angajează noi avocaţi.

Actriţa Amber Heard, care a făcut apel la sfârşitul lunii iulie după verdictul procesului său pentru defăimare împotriva lui Johnny Depp, a angajat noi avocaţi pentru a conduce această nouă bătălie juridică, relatează presa americană, scrie Ziarul de Iași.

Un purtător de cuvânt al actriţei a declarat că avocata Elaine Bredehoft, omniprezentă în timpul procesului de şase săptămâni, s-a retras. Ea este înlocuită de David L. Axelrod şi Jay Ward Brown. Cei doi sunt renumiţi pentru că au apărat cu succes cotidianul The New York Times când Sarah Palin a dat în judecată publicaţia pentru defăimare.

„Un nou proces implică alţi avocaţi, mai ales când sunt descoperite noi dovezi”, au spus avocaţii actriţei într-un comunicat. Avocatul Ben Rottenborn, care a lucrat pentru Amber Heard de la începutul procesului, rămâne alături de ea.

Amber Heard, obligată să-i plătească 10 milioane de dolari lui Johnny Depp

După un proces important, Amber Heard a fost obligată să-i plătească 10 milioane de dolari lui Johnny Depp, care a acuzat-o de defăimare pentru un articol din The Washington Post în 2018 în care pretindea că a fost victima „violenţei domestice”. Amber Heard i-a cerut actorui să-i plătească 2 milioane de dolari.

Amber Heard a încercat mai întâi să determine anularea verdictului pentru a relansa o nouă procedură din cauza îndoielilor cu privire la identitatea unuia dintre juraţi. O cerere pe care judecătoarea Penney Azcarate, care a prezidat procedurile în instanţa Fairfax, a respins-o pe 13 iulie, considerând că actriţa nu a „suferit un prejudiciu”.

Amber Heard şi-a anunţat deja intenţia de a face recurs la sfârşitul lunii iunie prin avocatul ei, Elaine Bredehott. A doua zi după verdict, a indicat, de asemenea, că actriţa nu ar putea să-i plătească daune lui Johnny Depp de 10 milioane de dolari. 

Johnny Depp nu pierde timpul. Noua sa parteneră, o superbă roșcată, l-a însoțit la repetițiile unui concert

Johnny Depp este un om care nu pierde timpul și își trăiește viața, poate chiar mai mult acum că drama fostei sale soții, Amber Heard, pare să se fi sfârșit într-un final. Se pare că actorul ar avea o nouă parteneră. Depp a fost văzut ieșind duminică în Italia, unde se află pentru a cânta la Festivalul de Jazz din Umbria alături de colegul său, rockerul Jeff Beck. Cei doi formează un duo muzical acest moment, și au oferit concerte de mai bine de o lună.

În ultimele imagini surprinse de paparazzi, Depp coboară dintr-o dubiță în drum spre repetiții, iar alături de el apare o însoțitoare atrăgătoare, tânără și roșcată. 

Într-adevăr, această fată misterioasă părea să fie singura care îl însoțește pe artist, dându-i o geantă la un moment dat, informează TMZ. Ar putea fi doar o angajată care lucrează cu el în turneu sau, desigur, ar putea fi o nouă parteneră de viață, deși nu există prea multe dovezi care să demonstreze asta. Între cei doi nu a fost surprins vreun moment de tandrețe, dar tânăra pare să fie fericită, afișând un zâmbet larg în prezența actorului. Toată lumea pare să fie fascinată de cine va fi următoarea parteneră de viață a lui Depp în aceste zile: mai întâi s-a speculat despre Camille Vasquez, informația fiind dezmințită. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel