Urmărește emisiunea live


Amalia Năstase, de NERECUNOSCUT. Nu se mai OPREȘTE. Cum a SLĂBIT 4 KG în CINCI zile

Amalia Năstase a ajuns de nerecunoscut. Vedeta pare că nu se mai oprește din slăbit. 

Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme urmând dieta oloproteică, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. În doar 6 luni, vedeta în vârstă de 44 de ani și mamă a 3 copii minunați a scăpat de 32 de kilograme.

Într-o emisiunea televizată, Amalia Năstase a mărturisit că lipsa fructelor a fost cel mai mare obstacol pe care a trebuit să îl depășească.

"De o lună de zile n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc. Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare… Dimineața beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume, a declarat Amalia Năstase în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

În pandemie s-a îngrășat 4 kilograme. Cum le-a dat jos prin post

Pentru că pandemia a făcut-o să pună la loc 4 kilograme, Amalia Năstase nu s-a lăsat și a decis să le dea rapid jos.

"E un fel de post, dar nu chiar post negru. Primești o cutie cu alimente și, cinci zile pe lună, mănânci doar din ea. Sunt două supe pe zi, două batoane, suplimente, făcute toate de nutriționiști. Eu am ținut de luni până vineri și atunci în weekend mi-a fost mai ușor. Oricum, genul ăsta de program este de doar 5 zile pe lună, după ce termini poți să mănânci normal. Pe lângă kilogramele pe care le dau jos, îi dau o perioadă de odihnă și sistemului digestiv. Am ținut și eu, și Răzvan și suntem foarte mulțumiți, am scăpat de kilogramele acumulate în pandemie", a spus ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel