All In Challenge - Kim Kardashian oferă unui fan ocazia de a lua prânzul cu ea

Kim Kardashian va lua și ea parte la campania caritabilă All In Challenge, alături de multe alte staruri americane.

Kim Kardashian-West a anunţat că ia parte la proiectul All In Challenge în beneficiul organizaţiilor caritabile din Statele Unite angrenate în susţinerea persoanelor afectate de pandemia de coronavirus. Kardashian West a distribuit pe Twitter o înregistrare video în care confirmă implicarea în această campanie şi a dezvăluit că unul dintre fanii săi va lua prânzul cu ea şi familia ei în timpul filmărilor următorului sezon din reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians".

"Banii strânşi acolo vor ajuta la hrănirea celor înfometaţi în aceste vremuri de criză. Suntem cu toţii implicaţi", a spus vedeta.

Kardashian West a fost invitată să ia parte la această campanie de supermodelul Gisele Bundchen.

Cum câștigi

Pentru a putea câştiga, doritorii trebuie să facă o donaţie pentru campania All In Challenge, sumele colectate fiind destinate organizaţiilor Meals On Wheels, No Kid Hungry şi America's Food Fund. Printre alte vedete care au anunţat că iau parte la această campanie se numără şi protagoniştii serialului "Friends", care oferă ocazia unei vizite pe platourile de filmare ale mult aşteptatei reuniuni speciale, în Los Angeles, dar şi un tur VIP al studiourilor Warner Bros.

Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro oferă un rol de figurant în viitorul film "Killers Of The Flower Moon", în care vor juca împreună. Premiul include o zi pe platourile de filmare şi un prânz cu DiCaprio, De Niro şi regizorul Martin Scorsese.

Artista americană Ariana Grande le oferă fanilor săi ocazia de a o însoţi în studioul de înregistrări, iar muzicienii Drake şi Justin Bieber au anunţat de asemenea premii speciale în cadrul campaniei.

Grande, care a fost nominalizată de Madonna, a declarat că este "foarte entuziasmată să participe". Ea a invitat-o la rândul său pe "regina" Mariah Carey în cadrul campaniei la care şi-a anunţat participarea şi David Beckham, fost căpitan al naţionalei de fotbal a Angliei şi unul dintre proprietarii clubului Inter Miami din Major League Soccer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel