Alina Sorescu, primul mesaj despre divorțul de Alexandru Ciucu: Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele

Alina Sorescu, primul mesaj despre divorțul de Alexandru Ciucu: Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele / Foto: Facebook Alina Sorescu
Alina Sorescu, primul mesaj despre divorțul de Alexandru Ciucu: Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele / Foto: Facebook Alina Sorescu

Alina Sorescu a confirmat faptul că divorțează de soțul ei, Alexandru Ciucu.

Cântăreața Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu au ajuns la divorț, după 11 ani de căsnicie. Alina Sorescu a reacționat pentru prima dată printr-un mesaj publicat pe Facebook și a confirmat faptul că a decis să se despartă de soțul ei.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului”, a scris Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Alina Sorescu: Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a mai spus Alina.

Alina și Alexandru au două fiice împreună - Carolina, în vârstă de 8 ani, și Raisa, în vârstă de 6 ani.

Alina a şters fotografiile cu tatăl fetiţelor

Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu. Îndrăgita cântăreață și-a luat toți fanii prin surprindere cu acest gest, chiar de la începutul anului. Ceea ce i-a făcut pe internauți să-și ridice semne de întrebare e și faptul că nu este pentru prima dată când artista acționează în acest mod. A făcut la fel și în vara anului 2021, după primele zvonuri despre divorţ. Speculațiile au început să apară atunci când Alexandru Ciucu ar fi fost văzut singur într-un club de la mare, în vara anului 2020. Din acel moment, el și Alina Sorescu au făcut numeroase eforturi pentru a dezminți zvonurile și pentru a demonstra că nu au divorțat, inclusiv poze de familie prin care au dorit să arate că sunt familia perfectă şi că nu există probleme. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel