Alina Sorescu, pregătită să iubească din nou. Alexandru Ciucu e capitol închis

Foto: Alina Sorescu, Facebook
Foto: Alina Sorescu, Facebook

Alexandru Ciucu este istorie! Alina Sorescu este gata să iubească din nou.

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu a ajuns la capătul relației cu Alexandru Ciucu. Aflată în mijlocul unui divorț complicat, artista a făcut recent câteva afirmații cel puţin interesante. Chiar dacă viața vedetei a luat în prezent o turnură neașteptată, Alina Sorescu a făcut unele mărturisiri care au luat prin surprindere pe toată lumea, în cel mai recent interviu acordat la TV.

Nu exclude posibilitatea să-şi refacă viaţa amoroasă

La scurt timp după ce în presă a apărut zvonul că Alexandru Ciucu ar avea deja o relație la Paris, vedeta a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată. Răspunsul Alinei a fost unul categoric. „N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a dezvăluit Alina Sorescu, conform Viva.  Chiar dacă n-ar spune „nu niciodată” la gândul unei căsătorii în viitor, artista are alte priorități acum şi se concentrează, momentan, pe viitorul celor două fetițe. Totodată, Alina Sorescu a ţinut să ofere şi câteva lămuriri despre despărțirea de fostul ei partener. Vedeta a precizat că a depus acțiunea de divorț în luna februarie și că decizia nu a fost luată peste noapte. „Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm. 

S-a mutat din "palatul" lui Alex

Alina Sorescu a ales să își schimbe domiciliul, mutându-se recent într-un apartament luxos, din sectorul 1 al Capitalei. Se pare că Alina Sorescu avea ceva bani agonisiți, având în vedere că noua ei locuință valorează în jur de 300.000 de euro. Apartamentul este situat în zona Expoziției din București și se bucură de mai multe facilități, având în vedere prețul care nu este tocmai unul accesibil oricărui buzunar. Imobilul are 4 camere (140 mp) iar rezidenții săi au acces, printre altele, la piscină, centru de fitness, parc natural privat și locuri de joacă tematice pentru copii, potrivit Antena Stars. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2010 iar din mariajul lor de aproape 12 ani au rezultat două fetițe, Carolina și Raisa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel