Alina Eremia, cover emoționant: "Mă apropii mai mult de..."

Alina Eremia își surprinde ascultătorii cu o nouă surpriză. Artista va lansa în fiecare vineri, de la ora 10, coveruri la unele din cele mai cunoscute piese. 

Artista a ales o manieră personală de a împărtăși aceste cântece, interpretându-le chiar ea atât vocal, cât și instrumental la pian. Primul cover pe care Alina l-a lansat este al piesei “Cerul”, al trupei Proconsul. 

“Am reluat de câteva luni cursurile la pian, iar în fața lui mă regăsesc și îmi exprim cel mai bine ideile și sentimentele. Sesiunea aceasta de clipuri este un cadou pentru ascultătorii mei și o formă de a mă apropia mai mult de ei”, a declarat cântăreața.  

În prima zi de lansare piesa a reușit să strângă peste 30.000 de vizualizări pe youtube, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară. În fiecare vineri, la ora 10.00, Alina va lansa un nou cover în cadrul #PianoSession.  

Alina pregătește noi surprize muzicale personale pentru fanii săi în perioada următoare și își dorește ca prin intermediul muzicii, aceștia să o cunoască din ce în ce mai mult. În urmă cu o luna artista a lansat single-ul „Aș da”, piesă dedicată iubitului ei și care deja a strâns peste 2 milioane de vizualizări. 

(oar_w460)

Alina Eremia s-a făcut cunoscută publicului prin serialul „Pariu cu viața”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din cariera solo, „With or without you”, urmat de piesa „Tu ești vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toată țara. De asemenea, piesele „Cum se face”, „Cand luminile se sting” și „Dulce Amar” s-au bucurat de un real succes. În anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poartă-mă”. Piesă lansată la începutul acestui an alături de Mark Stam, „Doar noi”, s-a bucurat de un real succes, iar piesa „Frezee”, colaborarea cu Monoir, a trecut granițele țării, bucurându-se de aprecierea turcilor, a grecilor și a bulgarilor.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel