Alin Oprea, la pământ. Gestul fără precedent al soției și copiilor. Ce a PROMIS artistul

Alin Oprea
Alin Oprea

Alin Oprea, fostul membru al formației Talisman divorțează după 22 de ani de căsnicie. Gestul făcut de Larisa, soția sa, și cei doi copii. 

Alin Oprea de la Talisman și soția au decis să-și spună adio după 22 de ani de căsnicie. Se pare că artistul ar fi rupt orice legătură cu Larisa, dar și cu cei doi copii ai lor, Adrian și Melissa, după ce s-a aflat că acesta ar avea o amantă și asta pentru că ar fi fost "exclus".

În ciuda faptului că prietenii au încercat să-i convingă să renunțe la această decizie radicală, măcar de dragul copiilor pe care îi au împreună, lucrurile sunt cât se poate de clare, iar între Alin Oprea și Larisa nu mai există nicio cale de împăcare.

Din cauza infidelității soțului, Larisa s-ar fi mutat la Londra, alături de Melissa și Adrian, ambii studenți în UK.

În plus, astăzi, gestul soției lui Alin Oprea ar confirma faptul că nu mai este nimic între ei. Ea, alături de cei doi copii care au vrut să-i fie alături, au ajuns la notar, cel mai probabil pentru a demara procedurile de divorț.

Citește și: Ce face Andreea Esca, la nici o lună de când a apărut în LACRIMI la TV. "Ce SUBTIL!"

Alin Oprea a promis că va clarifica situația în următoarele zile

Solistul trupei Talisman a promis că va lămuri întreaga situație după data de 15 august: „Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele”, a declarat Alin Oprea.

În imaginile publicate de spynews.ro se observă cum Larisa ajunge la notar cu fiica de mână, în timp ce Adrian le urmează îndeaproape, părând destul de relaxată, semn că s-a împăcat deja cu ideea că părinții se vor despărți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel