Alexandru Ciucu, aniversare de lux. Corina Chiriac, moment emoționant

Foto: Instagram / captură foto Alina Sorescu
Foto: Instagram / captură foto Alina Sorescu

Designerul Alexandru Ciucu a avut parte de o petrecere de pomină, iar Corina Chiriac, invitată special, a susținut un recital emoționant pentru acesta.

Alexandru Ciucu a avut parte de o petrecere de pomină la aniversarea celor 44 de ani. Acesta și-a organizat evenimentul în noul său atelier, într-o vilă de lux, cu o arhitectură impresionantă și a trăit momente emoționante alături de familie, prietenii, dar și Corina Chiriac, artista pe care o adoră și care a susținut un recital de suflet cu cele mai celebre piese ale sale. 

Alexandru Ciucu i s-a alăturat la un moment dat artistei și a cântat, la rândul său, hiturile cu care a crescut.

"Nu am mai avut de mult timp o petrecere așa mare de ziua mea și mi-o doream. Au venit peste 100 de oameni și sunt fericit că au fost alături de mine. Mă gândesc deja la anul să fac o petrecere tematică, poate un bal mascat. Am avut-o ca invitat special pe Corina Chiriac care a și cântat 'La mulți ani' la miezul nopții, împreună cu Alina și ceilalti invitați. Invitând-o să cânte la petrecere, am vrut cumva să 'opresc timpul' și să-mi întorc invitații în vremea copilăriei, să mai trecem pe 'Strada Speranței, la parter', să ne aducem aminte 'ce mică era Vacanța Mare' și într-o clipă de sinceritate să vedem dacă ne mai 'recunoaștem din vedere'", a povestit Alexandru Ciucu, citează cancan.ro.

Cum se simte la 44 de ani. Vrea să schimbe lumea în bine

"La 44 de ani mă simt plin de energie și de dorința de a face lucruri extraordinare. Știu sigur că anul acesta va fi unul special pentru că așa a și debutat. Îmi doresc să pot găsi un echilibru decent între viața de familie, viața profesională, prieteni și eu însumi cu toate trăirile și pasiunile mele. Și să schimb lumea în bine într-un fel sau altul", a adaugat designerul.

Mesajul lui Alexandru Ciucu după petrecere

"Dragii mei azi e o zi deosebita, 02.02.2020, care pe langa ca are o simetrie perfecta, este si ziua in care implinesc 44 de ani. Am avut parte de o petrecere pe cinste alaturi de prieteni dragi care s a incheiat spre dimineata. Ii multumesc Corinei Chiriac, un artist desavarsit, pentru ca ne a purtat prin cantecele ei inapoi in copilarie si in adolescenta. Va multumesc si voua tuturor pentru urari si pentru gandurile bune", a scris Alexandru Ciucu pe pagina de Instagram. 

 
 
 
View this post on Instagram

????????????????????????????????????

A post shared by Alina Sorescu (@alina_sorescu_official) onFeb 3, 2020 at 5:36am PST

 
 
 
View this post on Instagram

#party #alexandru #44deani ????????????????????????

A post shared by Alina Sorescu (@alina_sorescu_official) onFeb 3, 2020 at 5:20am PST

 
 
 
View this post on Instagram

#happybirthday ????????????????

A post shared by Alina Sorescu (@alina_sorescu_official) onFeb 2, 2020 at 5:47am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel