Alexandru Arşinel, dus de urgenţă la spital. Ce spun medicii

Alexandru Arșinel. Captura foto Youtube
Alexandru Arșinel. Captura foto Youtube

Alexandru Arşinel a fost transportat de urgenţă la spital. 

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, după ce starea de sănătate a marelui actor a devenit din nou instabilă. Acesta se afla la căminul de bătrâni când a prezentat anumite simptome care i-au îngrijorat destul de tare pe cei care-l îngrijesc. Potrivit Fanatik,  acesta a ajuns în unitatea medicală într-o stare destul de gravă, iar medicii au luat imediat măsurile necesare pentru a-l stabiliza. Diagnosticul pe care Alexandru Arșinel l-a primit ulterior este unul destul de îngrijorător, întrucât se pare că acesta ar suferi de aritmie cardiacă. Cel mai grav lucru care se poate desprinde de la această boală este atacul de cord, dar dacă este tratată la timp, tragedia poate fi prevenită. Bogdan Arșinel, fiului îndrăgitului actor a oferit primele informații despre starea de sănătate a tatălui său și, potrivit bărbatului, acesta va rămâne internat pentru câteva zile.

”Este la spital, se fac analize amănunțite cu privire la starea lui. Nu știu exact, dar zilele viitoare, va fi externat. Încă nu am decis, noi, familia, dacă să îl ducem acasă sau înapoi la acel centru de îngrijiri la care a stat. Vă vom ține la curent. Dar, acum, tata se simte binișor, e bine… Să vedem ce va fi.”, a declarat Bogdan Arșinel pentru Fanatik.

CITEŞTE MAI MULTE PE SPECTACOLA

Alexandru Arșinel, rugăminte către Dumnezeu: Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi

Actorul Alexandru Arșinel a fost invitatul lui Dan Negru, în emisiunea „Legendele”. Marele actor a dezvăluit care ar fi ultima sa rugăciune către Dumnezeu. 

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme. În 2021, actorul a trecut prin infecția cu Covid, iar la finalul anului, acesta a ajuns de urgență la spital, unde a fost supus unei intervenții la inimă. Medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac. 

În urmă cu o săptămână, Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital. Marele actor a fost transportat de urgență Spitalul Universitar din Capitală, unde medicii i-au efectuat mai multe investigații. Acesta a explicat, ulterior, că starea sa nu a avut nicio legătură cu intervenția la inimă și că, de fapt, cauza problemelor sale ar fi supărările din ultima vreme și sechelele cu care a rămas după infecția COVID.

Invitat la emisiunea “Exclusiv VIP”, al lui Cristi Brancu, de la Prima TV, Alexandru Arșinel a vorbit, în urmă cu câteva săptămâni, despre cum l-a afectat renunțarea la funcția de director artistic al Teatrului Constantin Tănase.

”Nenorociri din astea dau din când în când peste om şi trebuie să le facă faţă. Toate le afectează la fel de mult, toate te pun pe gânduri, sunt cu tine în suflet. Acum două seri s-a întâmplat ce s-a mai întâmplat. Uneori, necazul năvăleşte peste tine şi reacţionezi. M-a luat în primire o echipă de medici foarte talentaţi şi m-a pus pe picioare. Vin  necazuri, a năvălit în primăvară pandemia peste mine, am preluat acest microb de la o emisiune, am fost dus la Balş, medicii au reuşit să mă pună pe picioare, dar m-a slăbit.

Tânjesc după Teatrul Constantin Tănase și colegii mei. E foarte greu în moment din astea, după accidente ca astea, să îţi dai seama în ce măsură îţi mai rămân buni prieteni. Dar dincolo de toate, eu ţin la tot ce înseamnă Teatrul Constantin Tănase, pe care îl iubesc”, a spus Alexandru Arşinel, la ”Exclusiv VIP”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel