Alexandru Arșinel, prăbușit: Cel mai urât an din viața mea

alexandru-arsinel
alexandru-arsinel

2017 a fost an de doliu pentu marele actor. Lui Alexandru Arşinel (78 de ani) i-au dispărut zâmbetul şi verva de odinioară din cauza necazurilor.

Soţia sa, Marilena, este imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce în toamna lui 2016 a căzut pe scări, el a suferit recent un infarct, în plus şi-a pierdut două bune prietene, pe Stela Popescu şi pe Cristina Stamate. 

Într-un interviu pentru Click, Alexandru Arșinel a catalogat anul care stă să se încheie ca fiind ”cel mai urât an din viaţa mea. De câteva luni trec prin clipe destul de grele, din cauza evenimentelor triste care au avut loc unul după altul. La ceea ce aveam deja s-au adăugat şi alte probleme personale, dar şi ale colectivului. Aş vrea să nu se mai repete. Avem resurse să le depăşim”, spune actorul.

În ceea ce privește situația soției sale, Arșinel transmite că ”de vorbit vorbeşte, dar nu se mişcă, picioarele ei refuză să facă asta. E imobilizată, stă în fotoliu şi o deplasăm doar aşa. Avem ajutor, o femeie care stă permanent cu ea. Marilena se simte mai bine, cum să spun, cum se poate simţi un om în situaţia ei. Suntem la Sinaia acum, am adus-o la aer curat”.

Potrivit sursei citate, Arșinel își dorește pentru 2018 ”liniște și sănătate”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel