Alexandra Ungureanu, prima reacție după intrarea la Bravo, ai Stil!. "M-am ferit toată cariera de asta"

Foto: Giorgiana Croitoru
Foto: Giorgiana Croitoru

Alexandra Ungureanu a făcut primele declarații după ce a intrat în competiția "Bravo, ai stil! Celebrities". Ce spune artista despre această provocare. 

Alexandra Ungureanu este noua concurentă din emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities", difuzată pe Kanal D. Cântăreața i-a luat locul Ginei Chirilă, care s-a retras din competiție la sfatul medicului, după ce i s-a făcut rău în platoul emisiunii. 

"De trei zile-ncoace, gura târgului zice că am intrat în emisiunea-concurs Bravo ai Stil de la Kanal D. Fix așa și este, confirm, și pe deasupra îmi place la nebunie ideea. E o provocare majoră pentru mine, deși am ocazia să jonglez cu preocupări pe care le susțin de-o viață, moda, muzica, entertainment-ul, dar totul într-o lumină nouă și efervescentă. Sper să mă urmariți și să mă votați", a scris Alexandru Ungureanu pe pagina de Instagram. 

Reacția Alexandrei Ungureanu la intrarea în competiție

„Pășesc în această competiție cu emoție, pentru că este un show spectaculos, la care mă închipuiam, având în vedere că de foarte multă vreme cochetez cu această zona de fashion. Mă bucur că, iată, se întâmplă. Mi se pare o provocare foarte mare pentru că, în afară de ceea ce abordez eu, în mod normal, trebuie să vin și cu lucruri noi. Îmi place să surprind și, cu siguranță, această va fi abordarea mea în emisiune. Sunt foarte încântată să funcționez într-un colectiv atât de numeros de fete, lucru care nu mi s-a mai întâmplat vreodată. Sper să fac față tensiunii, emoțiilor. Este un concurs, fiecare își joacă cum știe mai bine cartea, cred că fiecare dintre noi dorește să câștige. Nu este o situație care să îmi fie foarte confortabilă, pentru că toată carieră mea m-am ferit de genul acesta de împrejurări tensionate, dar din moment ce ele există, eu îmi voi spune sincer punctul de vedere", declară Alexandra Ungureanu, nouă concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities", a spus Alexandra Ungureanu.

Ce a spus Gina Chirilă despre retragerea din emisiune

„Îmi pare foarte rău, dar am deja șase luni de sarcina și oboseală își spune cuvântul. Împreună cu medicul am hotărât că trebuie să stau liniștită. A fost o experiență minunată", a spus Gina Chirilă, păsăsind platoul în aplauzele tuturor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel