Alexandra Stan s-a despărțit de iubit: ''Îmi doresc să fiu mamă, dar...''

Alexandra Stan
Alexandra Stan

Alexandra Stan este din nou singură. Vedeta s-a despărțit de iubitul ei, cu care se mutase o vreme în Los Angeles și cu care mergea deseori în vacanțe.

Alexandra Stan a revenit în România. Cântăreața s-a despărțit de iubit, deși în urmă cu ceva timp declara că își dorește foarte mult să devină mamă.

"Aaaa nu în momentul de față nu. Sunt single! Nu mai stau în Los Angeles m-am mutat deja... am fost și în Franța și în Dubai, călătoresc și mi-am făcut cunoștințe. Nu aș mai vrea să stau atât de mult plecată, stau o perioadă mai scurtă.", a spus Alexandra Stan, la Xtra Night Show.

Alexandra Stan își dorește să devină mamă, însă după cum spunea într-o declarație trecută, planurile profesionale sunt mari și are niște țeluri pe care vrea să și le îndeplinească.

"Îmi doresc foarte mult să fiu mamă, dar momentul asta am planuri profesionale mai mari și-mi doresc să fac mai multe lucruri din punct de vedere profesional. Am niste țeluri pe care chiar vreau să mi le îndeplinesc anul asta și dacă ar fi să se întâmplă, să se intample, Doamne ajută, dacă nu, nu pot să zic ca mi-am pus acum în cap să fac asta.", declara Alexandra Stan în urmă cu ceva timp.

Vezi și: Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină și-au spus adio după 12 ani de căsătorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel