Alexandra Stan, probleme cu depresia: „Am încercat să-mi iau viața. Nu găseam niciun motiv să trăiesc”

Foto: Instagram Alexandra Stan
Foto: Instagram Alexandra Stan

Alexandra Stan a vorbit despre problemele cu depresia pe care le-a suferit în trecut, în încercarea de a oferi un exemplu fanilor ei care se luptă cu această boală.

Problemele cu drepresia au pornit mai ales după problemele iscate de agresiunile la care a fost supusă de fostul ei manager: „m-a bătut până m-a băgat în spital', spunea Alexandra Stan atunci.

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune.”

„Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul eu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi”, a mărturisit Alexandra Stan în cadrul podcastului Fain și Simplu.

„Am fost îndrăgostită de el. A fost cea mai mare prostie pe care puteam să o fac în viața mea”, spunea Alexandra Stan acum mulți ani.

„Descărcarea aia de tensiune din ziua respectivă a fost urmarea unei certuri. Adică noi ne certam de câteva luni pe subiectul ăsta. A fost un moment în care el a răbufnit. A început să dea în mine. Ne-am înjurat. Și eu am fost agresivă din punct de vedere verbal', a spus artista, mai demult, la „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

„Agresiunea asta începe psihic. Îmi spunea că arăt nașpa, că nu sunt în stare să cânt. Agresiune verbală și psihică”, a continuat vedeta.

„Eu nu am ajuns niciodată la adevăr. (…) Mie nu mi s-a arătat niciodată niciun contract. Nu mi s-au arătat niciodată încasările. (…) Am văzut mailuri și discuții cu oameni din alte țări care într-adevăr demonstrau existența unor milioane de euro care mie mi se furaseră.”

„Normal că, dacă ai furat milioane de euro, ești în stare să și omori un om ca să nu mergi la închisoare. Chestia asta cu noi doi fiind împreună a fost o abordare a avocaților lui pentru că ăsta este un act penal care la noi în România, din păcate, nu se sancționează cu închisoare, ceea ce s-a întâmplat în cazul lui', a conchis Alexandra Stan atunci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel