Urmărește emisiunea live


Alexandra Stan, proaspăt căsătorită, s-ar fi despărțit, scrie presa mondenă

Alexandra Stan
Alexandra Stan

Presa mondenă scrie că Alexandra Stan, proaspăt căsătorită, s-ar fi despărțit de soțul ei.

Zvonurile separării Alexandrei Stan de soțul ei se întețesc. După ce Emenuel Necatu a șters câteva dintre fotografiile cu artista de pe contul de Instagram, acum el a renunțat și la ultima imagine alături de cântăreață. Mai mult de atât, a postat și un text prin care dă de înțeles separarea, scrie Spynews. ”În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme n-a ajuns desăvâșit în dragoste”, a postat el.

Și Alexandra Stan a șters imaginile cu bărbatul.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au făcut public faptul că s-au căsătorit în această vară, atunci când artista a vorbit despre pasul cel mare din viața ei. Deși nu a fost o relație de lungă durată, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul.

În luna aprilie s-au căsătorit în orașul natal al bărbatului, Câmpulung Muscel, iar ulterior s-au cununat la Mănăstirea Nămăiești. Cântăreața se declara foarte fericită și spunea că își dorește foarte mult să devină și mamă, mai notează sursa citată.

VEZI ȘI: Cătălin Măruță și Alexandra Stan, SCANDAL. Prezentatorul a explodat în direct: Ai MINȚIT! E periculos să-ți răspund, să te aștepți la un proces

Cătălin Măruță a răspuns acuzațiilor Alexandrei Stan.

"Am dorit să lămuresc astăzi, în cadrul emisiunii, o situație care devenise ingrată. Și, potrivit reacțiilor ulterioare, bine am făcut. Este vorba despre atacul fără sens al Alexandrei Stan la adresa mea și a colegilor mei. Inițial, doream să-i răspund săptămâna trecută, atunci când a fost difuzat episodul din podcastul lui Damian Drăghici, în care Alexandra Stan susținea că i-am pus întrebări nepotrivite, legate de o eventuală sarcină, sugerând că aveam cunoștință că suferă de o afecțiune care nu-i permite să rămână însărcinată.

Ei bine, nu știam de problema ei medicală, nici eu, nici vreun coleg din redacția "La Măruță". Nu am răspuns atunci pentru a preveni posibile interpretări cum că aș vrea să promovez sezonul care urma să înceapă. Am răspuns astăzi spontan și cât se poate de sincer, prezentând imagini din care - sper să fie limpede pentru toată lumea - să reiasă cum au stat lucrurile de fapt. Adevărul trebuia spus! Și eu am familie, am prieteni, nu-s doar acel Măruță care apare la televizor și vă face să zâmbiți sau care vă supără câteodată. Sunt și eu un om care nu suportă să fie atacat pe nedrept", a scris Cătălin Măruță pe Facebook, alături de videoclipul din emisiune, acolo unde a spus mult mai multe lucruri. Citiți aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel