Alexandra Stan, Moș Crăciun pentru 1000 de familii defavorizate din Constanța

alexandra_stan
alexandra_stan

Alexandra Stan a fost în rolul lui Moș Crăciun pentru 1000 de familii defavorizate din județul Constanța.

Alexandra Stan a jucat rolul de Moș Crăciun pentru 1000 de familii defavorizate din județul Constanța, arată un comunicat remis Mediafax.

Timp de o lună, Alexandra Stan a desfășurat campania umanitară "Ajutăm Împreună", alături de de Arhiepiscopia Tomisului și Primăria Constanței, cu scopul de a strânge haine și alimente pentru 1000 de familii defavorizate din mediul rural din județul Constanța.

Cadouri pentru familiile din 12 sate

Mesajul campaniei a ajuns la mii de fani ai cântăreței care s-au implicat în strângerea celor necesare, iar înainte de Crăciun, Alexandra Stan a devenit pentru o zi Moș Crăciun pentru familiile mai puțin norocoase. Pe 21 decembrie, Alexandra a mers în caravana pornită din Constanța pe drumul Băneasa-Ostrov, care a trecut prin 12 sate, unde a împărțit pachete și bucurie celor nevoiași.

Reacția Alexandrei Stan

Despre întreaga experiență, artista din Constanța spune: "Am văzut cum arată și cum trăiește mare parte din România. Noi, cei norocoși, uităm câteodată de realitatea dură din țara noastră. Îmi doresc să fim conștienți de cei din jurul nostru și să îi ajutăm cât de des putem, nu numai în perioada sărbătorilor. Mă bucur că oamenii au răspuns pozitiv acestei campanii și că împreună am reușit să ușurăm puțin existența a peste 1000 de familii defavorizate. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și susținere!", se mai arată în comunicat.

 
 
 
View this post on Instagram

Campania #AjutamImpreuna a ajuns in inimile a peste 1000 de familii! Am fost si am impartit haine si alimente copiilor din sate dobrogene. Nu mi-am inchipuit niciodata sa vad atata fericire si recunostinta pentru simplul fapt ca cineva ii vizita si puteau ajuta si ei la carat! Va multumesc pentru aceasta oportunitate de a imi umple inima cu iubire! Dumnezeu sa ne calauzeasca drumul cu Lumina si sa avem un Craciun Fericit alaturi de cei dragu si un an nou mai plin de iubire! ???????????? Multumiri Primariei Constantei pt implicare, D-nului Viceprimar Costin Rasauteanu. Multumiri D-nului Emil Mereuta, Director general Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta si colectivului Dgas pentru sortare si spalarea a peste 20 de tone de haine. Multumiri Arhiepiscopiei Tomisului, Inalt Preasfintitului Parinte Teodosie pt sustinere si initiativa. Multumiri departamentului social misionar: Parintele consilier Jean Ion, Parintele Claudiu Banu, Dr.As.Soc.Chirugu Gianina, Adrian Pamant, Cuțov Bogdan, Miron Georgeta. Universitatea Ovidius, Facultatea de Teologie Specializarea Asistență Socială As.univ. Chirugu Gianina, studenții: Oana Jianu, Elena Mirea, Natalia Paun. Multumiri celor care au asigurat transportul: @nikos.taverna.oficial prin D-nul Mihai Suta, Emacris Trans Agigea, prin D-nul Voiculescu Cristian, JTA TRANS GROUP prin d-nul Jean Tucan, MERCADO prin d-na Cornelia Rotarusi. Si bineinteles, mii de multumiri dumneavoastra, tuturor celor care ati donat haine si alimente! ????????????

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) onDec 24, 2019 at 7:24am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel