Alexandra Stan - Impresarul care a bătut-o, RĂZBOI ÎNCHEIAT

Războiul dintre Alexandra Stan și fostul ei impresar, Marcel Stan, care de altfel i-a fost și iubit, s-a terminat. Procurorii au decis că impresarul nu a încălcat nicio lege din punct de vedere financiar, iar artista nu își va recupera sumele din concerte. Alexandra considera că i se cuvin anumite sume pe care Stan nu i le-a plătit.

Alexandra Stan a făcut o plângere la procurorii constănţeni, împotriva lui Marcel Prodan şi a SC Maan Music Studio SRL Constanţa, firma sub care opera studioul şi agenţia de impresariat. Artista l-a acuzat pe impresar de infracţiuni precum înşelăciune şi evaziune fiscală. Anchetatorii au decis că nu există destule probe pentru a dovedi vinovăţia lui Marcel Prodan și au clasat dosarul, informează cancan.ro

În această situaţie, Alexandra Stan şi avocatul ei au atacat soluţia procurorilor la Judecătoria Constanţa, însă nu i s-a dat dreptate. În urma deciziei definitive, Alexandra Stan este nevoită să achite și cheltuielile judiciare, în valoare de 500 de lei.

„Din conţinutul plângerii se reţine că, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15 iunie (2013, n.r. ), de către făptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era” susţine avocatul cântăreţei, potrivit cancan.ro

Marcel Prodan a fost condamnat deja la şapte luni de închisoare cu suspendare, într-un alt dosar cu privire la infracțiunile cu violență din același caz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel