Alexandra Becali, răspuns dur zvonurilor false: Este păcat că...

Gigi Becali
Gigi Becali

Fiica lui Gigi Becali, Alexandra, le-a răspuns celor care au spus că ea și familia ei trec print-o dramă, după despărțirea de iubit.

"Am de facut cateva precizari cu privire la stirile aparute in presa mondena in care se scrie ca de cateva saptamani eu si familia mea am trece printr-o drama.

Eu si Mihnea Grigoriu ne cunoastem inca din copilarie si niciodata nu ne-a legat nimic mai mult decat o relatie de prietenie, fapt pe care de altfel el insusi il poate confirma.

Avand in vedere educatia pe care am primit-o de la parintii mei si discretia care ma caracterizeaza, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect si am speranta ca jurnalistii care inca isi mai ghideaza cariera dupa principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita sa mai scrie stiri vadit mincinoase cu privire la viata mea si a familiei mele. Este totusi pacat ca momentele fericite prin care trecem sa fie umbrite de asemenea neadevaruri care, in defintiv, nu fac decat afecteze increderea publicului in mass-media romaneasca.

Multumesc pentu intelegere!", a scris Alexandra Becali, pe contul personal de Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

Am de facut cateva precizari cu privire la stirile aparute in presa mondena in care se scrie ca de cateva saptamani eu si familia mea am trece printr-o drama. Eu si Mihnea Grigoriu ne cunoastem inca din copilarie si niciodata nu ne-a legat nimic mai mult decat o relatie de prietenie, fapt pe care de altfel el insusi il poate confirma. Avand in vedere educatia pe care am primit-o de la parintii mei si discretia care ma caracterizeaza, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect si am speranta ca jurnalistii care inca isi mai ghideaza cariera dupa principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita sa mai scrie stiri vadit mincinoase cu privire la viata mea si a familiei mele. Este totusi pacat ca momentele fericite prin care trecem sa fie umbrite de asemenea neadevaruri care, in defintiv, nu fac decat afecteze increderea publicului in mass-media romaneasca. Multumesc pentu intelegere!

A post shared by @ alexandra.becali onNov 14, 2019 at 5:56am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel