Alex Velea, scandal în SUA. Acuzații de furt

Alex Velea este implicat într-un scandal de zile mari în America. Artistul este acuzat de furt, după ce și-a anulat două concerte.

Potrivit Click.ro, solistul a venit în Cleavland, dar din culise nu a mai ieșit. Nemulțumit de banii oferiți, acesta a luat mașina organizatorilor și s-a dus împreună cu dansatoarele și staff-ul, la aeroport. Se pare că organizatorii au alertat poliția. Într-un final, cheile autoturismului au fost recuperate de la recepția hotelului unde fusese artistul cazat, dar după ce mașina a fost dată în urmărire. Numai intervenția proprietarului și a organizatorului de turneu, care nu au vrut să depună plângere, i-a scăpat de probleme.

"Alex, sunt din Cleveland. Citesc mesajul tău şi îţi dau dreptate, dar pe scurt. Ai fost acolo la sală. Puteai să vii pe scenă şi arătai fanilor că, chiar dacă ai ieşit pe minus în seara aia, ştii să îţi onorezi fanii. Dar ai venit, te-ai dus undeva să te machezi şi dus ai fost. Le-ai mai şi furat maşina la organizatori de au vrut ăştia să te dea la poliţie! Fiica mea de 12 ani mi-a zis după ce ai plecat. «Păcat, chiar voiam să văd un tânăr artist român!».

Când nu se vor gândi la bani măcar pentru o clipă?", a fost doar unul dintre mesale care îl pun la zid pe Alex Velea, pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel