Alex Velea, război cu soțul Andreei Bănică. Vedeta a rupt tăcerea

Alex Velea și fostul său impresar Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, sunt în plin război. Pentru prima oară, Andreea Bănică a vorbit despre acest scandal.

Deși Lucian Mitrea şi Andreea Bănică l-au cununat pe Alex Velea în 2010, azi artistul și fostul lui impresar au un conflict care va fi decis în instanță.

Potrivit lui Velea, impresarul îi datorează lui Velea suma de 21.504 lei, onorariu pe care Alex Velea trebuia să-l primească după un concert. Andreea Bănică neagă categoric acuzele, dar spune că nu dorește să spună lucruri urâte despre cel pe care l-a cununat.

"Din partea mea nu ar fi foarte frumos să mă apuc să spun lucruri urâte. Nu ne-am certat niciodată. Am auzit ca e vorba de un proces, probabil că el e supărat. Nu este vorba de niște bani pe care i-ar fi luat Lucian. Am participat și eu la  Revelionul respectiv. Nu am luat banii nici eu, nici el. Noi îi respectăm doleanțele, dar dacă are astfel de dorințe, este problema lui", a spus Andreea Bănică la Kanal D, la emisiunea WOWbiz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel